Clicky

Koglen - Pris, forhandlere og service? Sammenlign priser her
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/koglelampen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Pris, forhandlere og service

Koglelampens mange farverKoglen er en anseelige økonomisk investering. Derfor kan det betale sig at sætte sig ind i, hvilke muligheder, der er for at købe lampen. Derfor kan du læse lidt om Koglen priser her.

Afhængig af udbyder kan en Koglen-lampe både købes som original og som replica. Originale designlamper i tidløst design, som tilfældet er med Koglen, har længe været et kendt fænomen i Danmark. I den senere tid er kopi-lamper i idendisk design dog blevet mere og mere populære blandt den danske befolkning. Dette skyldes ikke mindst, at prisen for en reproduceret lampe oftest er væsentlig lavere end prisen for en original.

Koglen priser hos forskellige udbydere

Prisen for en PH Kogle varierer afhængig af forhandler. Derfor kan det være behjælpeligt at foretage en sammenligning af de forskellige forhandlere, hvilket modeller der udbydes, om der er tale om original eller kopi, og ikke mindst hvad de forskellige forhandleres services inkluderer.

Priserne hos forhandlere, som både forhandler Koglen i fysiske butikker og online, er idendiske. Der er altså ingen økonomisk gevinst ved at købe en PH-lampe i en fysisk butik frem for online og omvendt.

Nedenfor kan du se en oversigt over udvalgte forhandlere af Koglen, hvilke type modeller og farver forhandlerne udbyder samt hvad deres services inkluderer. Der tages forbehold for disse priser og informationer. Dette er blot et overblik. 

Forhandler Størrelser Pris Producent Features
Illums Bolighus Ø480 (kobber, hvid, rustfrit stål) 51.495 DKK Louis Poulsen 30 dages returret,
fri levering
Designlite Ø480 (kobber, hvid, rustfrit stål) 51.495 DKK Louis Poulsen 14 dages returret, frilevering
Lampeexperten Ø480 (kobber, hvid, rustfrit stål) 51.495 DKK Louis Poulsen 14 dages returret, fri levering
122design.com Ø480 (kobber, hvid, rustfrit stål) 389 euro (ca. 3000 DKK) Identisk reproduktion 14 dages returret, 5 års garanti
Voga.com Ø480 (kobber, hvid, rustfrit stål) 515 euros (Ca. 3800 DKK – nogle gange på tilbud) Identisk reproduktion 10 års garanti

Koglen-kopi – prisen er lavere og kvaliteten bedre

Som oversigten afslører, er prisen for en original lampe den samme uanset forhandler. Derimod er der en betragtelig forskel på prisen, hvis der er tale om køb af en Koglen-kopi hos fx 122design. Udvalget er det samme som hos andre forhandlere  og det samme gælder for farverne. Slutproduktet er fuldstændig identisk med en original. Der kan være en forskel på services. Det kan tage længere tid og koste lidt at få leveret de identiske kopier. I stedet for for man ofte en lang garantiperiode.